De beste russedugnadene

- Varierte dugnader for gode inntektsmuligheter

InvoeRuss As samarbeider med mange ulike aktører i det norske arbeidsmarkedet for å kunne tilby våre russekunder de beste fysiske arbeidsdugnadene. Dette er en ypperlig måte for en russegruppe å tjene penger til sin gruppe, og ikke minst er det varierte og morsomme arbeidsdugnader som gjøres i fellesskap. 


Vi tilbyr et svært effektivt opplegg på salgsdugnader, spesielt egnet for russ som ønsker å få mest igjen for innsatsen. Bestill dugnadsprodukter fra InvoeRuss i dag for å komme effektivt i gang med pengeinntjeningen. Vi følger opp underveis for å bistå dere best mulig med salget.

GoERP - Sample 1 for three columnsToalettpapir

Unik Soft 3 lags Toalettpapir er svanemerket og laget av ny fiber. Fortjeneste på 180kr per sekk. 48 ruller i en sekk (2x24ruller). Spesielt egnet for den typiske husholdning.

GoERP - Sample 2 for three columnsTørkepapir

Edet Decor 2 lags tørkepapir er svanemerket, med 28 ruller i sekken på over 22 meter per rull. Fortjeneste på 180kr per sekk. Perfekt for den kresne.

GoERP - Sample 3 for three columns


Nødlader

Level+ Novel 2.0 powerbank er optimalisert for hurtigladning med 5 000 mah. Har 2 års garanti. Fortjeneste på 150kr per stk. Kabel til Iphone og Android følger med.