Visste du at:

 InvoeRuss er størst på sponsing av russegrupper i hele Norge? Som Norges største russesponser er vi genuint interessert i å skape en så positiv opplevelse av russelivet til våre sponsorgrupper, at den aldri vil bli sett tilbake på uten et smil om munnen. Vi er alltid på utkikk etter nye grupper som ønsker å få mest igjen for innsatsen. Bare i 2016 sponset vi russegrupper med over 1 000 000kr og vi er fortsatt på leting etter nye sponsorgrupper for året du er russ.


InvoeRuss samarbeider med russegrupper over hele landet med å finansiere russetiden og den økonomiske planlegging av russefeiringen. Vi hjelper dere gjennom hver post i budsjettet for å sikre dere den beste dealen på det råeste til det rimeligste - og så klart, de mest lønnsomme dugnadene til russegruppen.


For å kunne bistå våre russegrupper på best mulig måte, også utenfor vår ekspertise, samarbeider vi med andre aktører som vi ser på som eksperter innenfor sine områder. Her har vi spesialister på klær, buss, logodesign, lyd & anlegg, treff, ørepropper, russelåter og mye mer. På denne måten kan vi sikre dere gode avtaler på alt fra A til Å, ved å sette dere i kontakt med andre trygge og pålitelige leverandører og aktører som tar dere godt i mot.