Dopey 2017

- Suksesshistorie

GoERP image and text block

22 gutter + Camilla

Dopey 2017 er tidligere kjent som Nuts 2017 og består av 22 medlemmer. Det som skiller medlemsstallen fra de fleste andre er at 21 av medlemmene er gutter, mens det siste er en jente. Camilla, som hun heter, orket ikke å vente på at jentebussen skulle etablere seg, så hun ble like greit med guttene. Gutta på bussen er strålende fornøyd med at Camilla er med, og har fått mye god respons.

"Hun skal ha mye cred for å holde ut med oss gutta, hun er en av de villeste. Hun holder ikke tilbake, og er villere enn noen av gutta på bussen, forteller Sebastian på bussen."


Best på vors

Mange har kjent hverandre store deler av livet, men noen har blitt kjent nå på videregående. Hortengjengen beskriver seg selv som en fantastisk gjeng som ikke tar alt så høytidelig. - Vi har bare samlet en jævlig bra gjeng og skal ha en jævlig bra fest, sier noen av gutta på bussen. Gutta innrømmer allikevel at de er best på vors, og det er ofte bedre stemning der enn på selve festen. På dekknavnslippet var det 1/4 av bussen som ble kastet ut fra sitt eget slipp, og noen til og med før festen var igang.


Gjort mye

Gjengen har jobbet mye dugnad og arbeidet hardt for å komme dit de er i dag. Selv om de i utgangspunktet definerer seg selv som er lavbudsjettbuss har de blitt en satsebuss med lavbudsjett. - Vi har fått mye skryt for logo og navnet. Men det er vanskelig å finne noe som ikke er brukt, heldigvis er det en på bussen som er helt rå til å komme med konsepter. Har har kommet med alle, forteller Sebastian.

Hortenbussen stilte også sterk i Russecupen og presterte en gruppeseier i gruppe J. Med egne drakter og HortenLove som sponsor var Dopey kanskje de med best stil. Draktnummere var blant annet 0, 420, 666 og 69.


Instagram -->Dopey_2017

Snapchat --> dopey2k17

Facebook —> Dopey 2017 Hortenrussen

Sangen kan du høre her: https://open.spotify.com/track/6n9evYwPGjtOdjehpG60RS