INVOERUSS AS

InvoeRuss er Norges største russesponsor og russens eneste totalleverandør. Morsomme arbeidsdugnader, lønnsomme salgsdugnad, planlegging og budsjettstyring er bare noe av det vi tilbyr for å hjelpe dere trygt og effektivt i gang. Russetiden er en kostbar affære, så hver time og krone teller. Derfor gjør vi deres første og viktigste valg enkelt. Velg InvoeRuss som deres partner og få garantert mest igjen for innsatsen. Få alt av russeklær på en plass til markedets råeste priser med muligheten til å betale for det hele med morsomt og lønnsomt arbeid. Å bli russ har aldri vært enklere!

Som en dedikert samarbeidspartner kan vi sette opp budsjettet deres, hjelpe dere med interne avtaler og god promotering mot nærmere 20 000 følgere Facebook og Instagram. Vi setter dere også i kontakt med våre partnere vi vet dere kan stole på med gode priser på bygg, anlegg, eksteriør, låter, osv, som vi vet at tar dere trygt og godt i mot. Vi vet at god service er viktig og at manglende og trege svar på det man lurer på er frustrerende. Våre kontaktpersoner finner du lett tilgjengelig i innboksen din på Facebook og er stort sett tilgjengelig hele uken. Å få svar fra egen kontaktperson med flere års erfaring i bransjen nesten alle dager i uken er noe av det vi kaller god service og sier litt om hvor dedikert gjeng du finner hos Invoe. Her er det vi som jobber for dere og lover å gjøre alt vi kan for å gjøre russetiden deres til en så minneverdig og magisk tid som mulig.

InvoeRuss AS ble startet i 2011 med et mål om å blir størst på markedet innen 2021. Dette gjør vi ved å alltid tilby høyere kvalitet, aldri gi oss på pris, være råest på service og totalt sett gi et alltid forbedrende tilbud til våre russegrupper.

Dugnad

Dugnad 3

Dugnad 4

Dugnad 2